Atlas Vantaan miesten joukkue rakennusvaiheessa

KÄSIPALLON SM-LIIGASSA pelaavan Atlas Vantaan miehistö on muuttunut melkoisesti edellisestä kaudesta. Kokeneita pelaajia on siirtynyt muualle ja lopettanut peliuransa. Atlas on nostanut omia nuoria lupauksiaan edustusjoukkueeseen. Odotetusti kauden alussa joukkueen peli ei ole valmiin näköistä. Miten kausi on lähtenyt käyntiin, päävalmentaja TONI KALLIO?

 “No aika hitaasti, jos näin voisi sanoa. Meillä on ollut vähän haasteita saada tarpeeksi pelaajia rinkiin. Peli on parantunut matkan varrella, vaikka tulokset eivät alussa sitä näyttäneet. Paraisilla pelattiin jo hyvä peli. HIFK:ta vastaan oltiin kyllä sitten jäljessä kaikilla osa-alueilla. Suurin ero oli heittojen laadussa.”

MYYRMÄEN urheilutalolla on mahdollisuus seurata Atlaksen omien kasvattien pelejä. Joukkue tähtää pudotuspeleihin käsipallon SM-liigassa. Kärkinelikko on vaikeasti kaadettavissa. Otteluita on paljon edessä, joten Kalliolla on paljon aikaa joukkueen pelin kehittämiseen.

“Rakennusvaihe on menossa. Kestää varmaan pitkään. Joukkuehengen kanssa ei ole mitään ongelmia”, kommentoi Kallio.

 Atlaksen miehistöstä oli lokakuun alun maaotteluissa Färsaaria vastaan mukana maalivahti TUOMAS LAITINEN ja oikea puolustaja NIKI TUOMINEN. Suomen maajoukkue aloitti EM-karsinnat kahdella tappiolla Tsekkiä ja Valko-Venäjää vastaan.