Pussihukkien junioreissa tavoitteena nuorten miesten yksilöllinen kehittäminen

KORIPALLOSEURA PuHu Junioreiden miesten edustusjoukkue avasi kautensa miesten I divisioona B:ssä sunnuntaina 7.10. kotiottelulla jyväskyläläistä JyWeä vastaan. Ottelu päättyi JyWen 85–75 voittoon.

 “Oli hankala odottaa mitään. Uusi jengi ja osa loukkaantuneena sivussa, niin oikein hyvä alku”, mietti PuHu Juniorit ry:n puheenjohtaja ANTTI SAARINEN. PuHu pelaa kotiottelunsa Martinlaakson koululla. Ensimmäisessä kotiottelussa paikalla oli parisataa katsojaa. Tunnelma ottelussa oli hyvä, vaikka kotijoukkue tasaisen alun jälkeen oli takaa-ajajana loppupelin ajan.

 “Tapahtumassa onnistui se, mitä tavoiteltiin. Saatiin katsomo täyteen vantaalaisia katsomaan nuoria lupaavia koripalloilijoita”, jatkoi Saarinen.

MYÖS PÄÄVALMENTA JA KARI KÄMPPI oli jossain määrin tyytyväinen ensimmäisen ottelun jälkeen. Tappio ei kenellekään kilpaurheilussa mukana olevalle ole mieleen, mutta kokonaisuus on aina yksittäistä ottelua tärkeämpää.

 “Tämä on nuori joukkue. Nyt on saatu kausi avattua. Saatiin kuitenkin paljon onnistumisia. Pystyttiin pelaamaan ottelun voitosta.”

 Miesten I divisioona B on sopiva sarja nuorelle pelaajalle, jonka junioripolku on päättymässä tai jo loppuun kuljettu. PuHun miesten edustusjoukkueessa ei ole asetettu kilpailullista tavoitetta sarjaan. Pelejä tietenkin halutaan voittaa. Pääasiallisin tavoite on nuorien pelaajien kehittäminen.

VALMENNUS pyrkii huomioimaan yksilöllisesti pelaajien tavoitteet ja kasvattaa heitä eteenpäin urallaan. Joukkue toimii yhteistyössä alle 19-vuotiaiden poikien joukkueen kanssa.

 PuHu Junioreiden edustus- joukkueen kausi jatkui vierasottelulla Munkkiniemessä Kisapoikia vastaan. Ottelu tarjosi PuHu:lle selkäsaunan 111–65. Myös kotiottelussa Hyvinkään Pontevaa vastaan PuHu jäi alakynteen jo varhaisessa vaiheessa. PuHu ei saanut kuriin Pontevan Armin Canea, joka heitti 43 pistettä. PuHu hävisi pistein 69– 101. Lokakuun viimeinen ottelu oli vieraissa Tapiolan Honkaa vastaan. Ottelu päättyi Hongalle tylysti 104–64.

JOUKKUEEN vastuunkantajana on ensimmäisissä otteluissa ollut Kouvolasta tullut VALTTERI LEINO.

 “Nuori kaveri on halunnut tulla tänne johtavaksi pelaajaksi”, kertoi päävalmentaja Kämppi.

 Kämppi on kaivannut joukkueeltaan lisää pelikovuutta. Tämän haasteen kanssa on varmasti töitä nuoren joukkueen kanssa koko kaudeksi.